Stichting MESSI te gast bij Peptalk van Ziggo

Stichting MESSI had geregeld dat we bij Peptalk van Ziggo sport 3 broers uit de omgeving Arnhem enorm hebben kunnen verrassen.

Niet alleen een studio tour en meet and greet met Rico Verhoeven, Jack van Gelder, Robin Hase, Kirsty Boogard, Marianne Vos en Jens Toornstra, maar ook werden de broers verrast met een persoonlijke video boodschap van de beste nederlandse trainer van dit moment Ronald Koeman.

Zie video

Hieronder een paar foto,s van deze bijzondere aktie van stichting MESSI
Broers gaan binnenkort samen met andere lot en leeftijdsgenoten met ons mee naar een top weekend Barcelona

Naar het overzicht

Stichting Messi op Twitter

Er is een fout opgetreden tijdens het ophalen van de tweets.