•• Sponsor Stichting Messi NL36 ABNA 0478 3258 27 ••

SMB Willems sponsor van Stichting MESSI

Vanaf 1 januari 2018 is SMB Willems lid geworden van stichting MESSI. Stichting MESSI zet zich in om kind en gezin te ondersteunen en de juiste kant op te manoeuvreren zodat er een leefbare situatie ontstaat waarbij ze eventuele negatieve invloeden en gebeurtenissen beperken en hopelijk zelfs voorkomen. De visie van stichting MESSI luidt: voetbal is er voor iedereen en voetbal is van iedereen. Dat maakt voetbal bij uitstek geschikt om mensen te binden, jong en oud, zwart en wit, arm en rijk. Stichting MESSI gebruikt deze bindende kracht om problemen in de samenleving aan te pakken. SMB Willems heeft als organisatie affiniteit met de voetbalsport en draagt graag bij aan het doel van stichting MESSI.

 

 

 

https://www.smbwillems.nl/mvo/stichting-messi/

 

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat écht betrokken is bij uw opdracht, gegarandeerd een goede schoonmaakkwaliteit levert, u met meerdere diensten kan ontzorgen en serieus werk maakt van sociaal ondernemen? Dan is schoonmaakbedrijf SMB Willems met bijna 50 jaar ervaring en ruim 500 medewerkers de partner die u zoekt!

Wij zijn een familiebedrijf dat schoonmaakdiensten biedt in Zuidoost-Nederland. Als schoonmaakbedrijf zijn wij werkzaam van Arnhem en Nijmegen tot aan Utrecht en Den Bosch. Van directeur tot schoonmaker, van administratie tot vloerspecialist, elke medewerker van SMB Willems zet zich dagelijks in voor onderscheidend professioneel gecertificeerd schoonmaakwerk. Vrijwel al onze bestaande klanten waarderen ons om de kwaliteit van ons werk, onze flexibiliteit en klantvriendelijkheid.

De sleutel van ons succes is oprechte betrokkenheid bij onze medewerkers. We zijn een compacte organisatie. We kennen en helpen elkaar, wat leidt tot een prettige werksfeer, lange dienstverbanden en vertrouwde gezichten. We streven er altijd naar om het beste in elkaar naar boven te halen. Dat geldt ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 25% van onze medewerkers bestaat uit deze doelgroep. Kortom: wat iemands achtergrond ook is: voor mensen met schoonmaaktalent, is bij ons altijd plaats!

Wij verzorgen schoonmaakonderhoud en aanverwante diensten in veel branches. Wij werken bijvoorbeeld voor gemeenten, onderwijsinstellingen, vastgoedbeheerders, VvE’s, woningcorporaties en zakelijke dienstverleners. Dus wie u ook bent en wat u ook zoekt, SMB Willems heeft voor u een passende schoonmaakoplossing. Kijk rustig rond op onze website en overtuig uzelf. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag een schoon vooruitzicht!

Naar het overzicht

Stichting Messi op Twitter

stichting MESSI
@dgarnhem Had maar gezegd dat je in mijn stadje langs zou komen Hadden we gezellig een van je gegeten
26-05-2018 - Beantwoorden - Retweeten
stichting MESSI
@necnijmegen Er word ook niet "echt" op gevoetbald 🤣
23-05-2018 - Beantwoorden - Retweeten