Nieuwe website Stichting Messi

Vandaag is de nieuwe website van Stichting Messi live gegaan. Stichting Messi organiseerde in 2015 een uitstapje naar Barcelona voor Sport en Ondernemen Lingewaard.

Sol is geen businessclub in de klassieke zin van het woord. SOL is een stichting die tot doel heeft de jeugdsport binnen de Gemeente Lingewaard te promoten en op een hoger niveau te krijgen door middel van sponsoring.

Op deze trip kwam Stichting Messi in gesprek oer het doel van de stichting en wat ze willen bereiken. Daar onstond het spontane idee om Stichting Messi te voorzien van een nieuwe website. Dit is gerealiseerd door OVK webdesign en Buro Arnhem Zuid. De mailfaciliteiten zijn geregeld door Mulder It uit Huissen.

Naar het overzicht

Stichting Messi op Twitter

Er is een fout opgetreden tijdens het ophalen van de tweets.