•• Sponsor Stichting Messi NL36 ABNA 0478 3258 27 ••

Nieuws

Topsport in Ondernemen is een netwerkmeeting voor supporters van stichting MESSI

Geschreven op

Stichting MESSI heeft besloten om onze sponsors/supporters op een unieke manier te belonen en te waarderen. Gezien de enorme groei aan betrokken ondernemers zijn we een officiele bussines netwerk club begonnen. We hebben reeds 2 unieke oefenwedstrijden gespeeld. Lees meer »

met een groep van 20 man naar kampioenswedstrijd Feyenoord

Geschreven op

14 mei 2017 was een historische dag voor Feyenoord en stichting MESSI met een groep van 20 hebben we deze topdag kunnen beleven. https://mensenmetbrandwonden.nl/16-nieuws/129-tieners-met-brandwonden-naar-kampioenswedstrijd-feyenoord.html? Lees meer »

stichting MESSI staat stil bij sterfdag Cruijff

Geschreven op

Cruijff wordt wereldwijd erkend als een van de beste voetballers aller tijden. In 1999 werd hij door de IFFHS verkozen tot Europees voetballer van de twintigste eeuw. Bij de verkiezing van Wereldvoetballer van de twintigste eeuw eindigde hij als tweede achter Pelé. Lees meer »

Stichting MESSI met 10 kids naar bekerfinale Vitesse AZ

Geschreven op

Soms zijn kinderen te jong om mee te nemen naar een weekend tripje naar bijvoorbeeld Barcelona. Natuurlijk proberen we deze kinderen ook iets te bieden, dus we gaan met 10 kinderen die allemaal rondom Arnhem wonen naar hun geel zwarte helden kijken en wel naar een histori... Lees meer »

Aster Uitvaartzorg 1e bedrijf die stichting MESSI financieel gaat sponsoren

Geschreven op

Na ruim 2 jaar bestaansrecht kunnen we met trots melden dat we nu het 1e bedrijf hebben gevonden die bereid is om ons stuctureel financieel te gaan sponsoren. Aster uitvaartzorg bestaat zelf op 03-03-2017 3 jaar en is met een indrukwekkende groei bezig. Lees meer »

Stichting MESSI te gast bij Peptalk van Ziggo

Geschreven op

Stichting MESSI had geregeld dat we bij Peptalk van Ziggo sport 3 broers uit de omgeving Arnhem enorm hebben kunnen verrassen. Niet alleen een studio tour en meet and greet met Rico Verhoeven, Jack van Gelder, Robin Hase, Kirsty Boogard, Marianne Vos en Jens Toornstra, ma... Lees meer »

Barcelona - Espayol

Geschreven op

Hieronder een aantal foto's van een van onze bijzondere weekenden Barcelona. Lees meer »

Emotionele overhandiging van prachtige cheque DVOL

Geschreven op

Emotionele overhandiging van prachtige cheque DVOL Bijzonder mooi moment na een waanzinnig jubileum bij DVOL En als je dan al weet dat er nog zoveel hartverscheurende verhalen spelen in de omgeving Arnhem en Nijmegen, dan ziet voorzitter niet alleen het prachtige bedrag,... Lees meer »

Voetbalfeest DVOL, Stichting MESSI en welovevoetbal van Jeffrey en Maurinho

Geschreven op

Voetbalfeest DVOL, Stichting MESSI en welovevoetbal van Jeffrey en Maurinho 29 oktober 2016 was een geweldig voetbalfeest. Dankzij de voetbalschool van Jeffrey Leiwakabessy en Marinho Letemahulu ( www.welovevoetbal.nl ) werd het een extra bijzonder feest en natuurlijk was... Lees meer »

Artbol.nl schenkt stichting messi waanzinnige voetbalshirt lijst

Geschreven op

Stichting MESSI heeft een uniek gesigneerd shirt van Maradona gekregen via Jean-Marie Pfaff!!! Dit shirt zal verloot worden en de trekking is live op 30 november tijdens de voetbal vakbeurs in Gorinchem Loten kosten 5,- per stuk en bestellen is makkelijk; Stel je wil 5 lo... Lees meer »

Stichting Messi op Twitter